Zakelijke trainingen

zakelijke trainingen

Als organisatie wil je alles uit je mensen halen. Want ontwikkeling van jouw medewerkers betekent ook ontwikkeling voor je organisatie.

Daar help ik je graag bij!

persoonlijke ontwikkeling

Als freelance trainer met 15+ jaar ervaring verzorg ik trainingen in communicatie, sales en leiderschap. Zodat jij de potentie in jouw organisatie voor de volle 100% kunt benutten.

Daarbij is communicatie in al mijn trainingen een belangrijk element. Zonder effectieve communicatie geen verkopen, efficiënte processen, effectieve teams of blije klanten en werknemers. Juist dáár leg ik dan ook de focus op.

Freelance trainer

Trainingen op maat voor jouw bedrijf

Mijn trainingen zijn anders dan anders. Ik ben geen groots trainingsbureau dat een willekeurige trainer jouw kant op stuurt. Nee, ik verzorg mijn trainingen zelf. 

Praktische voorbeelden, herkenbare situaties en persoonlijke aandacht maken mijn trainingen extra effectief.

Daarbij geloof ik in maatwerk. Ik pas iedere training volledig aan op jouw organisatie. Geen algemene theorieboeken en standaard PowerPoint-slides dus, maar praktische lessen die werken. Daardoor kunnen deelnemers écht van mijn trainingen profiteren.

training feedback geven

Een overzicht van mijn trainingen:

Communicatietrainingen

 • Betere samenwerkingen door DISC [info]
 • Effectieve communicatie [info]
 • Feedback geven en ontvangen [info]

Leiderschapstrainingen

 • Basisvaardigheden voor de startende manager [info]
 • Situationeel leidinggeven (SLII) [info]

Verkooptraining

Staat jouw training er niet tussen? Bel of mail me gerust. Ik denk graag vrijblijvend met je mee over de ontwikkeling van medewerkers binnen jouw organisatie.

Hieronder kun je lezen wat opdrachtgevers over mij zeggen:

Voor wie?

Bij mij is iedere organisatie welkom. Trainen doe ik met veel plezier, of dat nu is bij een groots familiebedrijf met 50+ werknemers of bij een hippe start-up met een handjevol ambitieuze mensen.

Door mijn achtergrond geef ik vaak trainingen in commerciële bedrijven als bol.com, Heineken en KLM.

Maar met net zoveel plezier train ik het MKB. Van huisartsenpraktijk tot videoproductiebedrijf en van retailer tot snelgroeiende start-up. Ik geloof dat ontwikkeling voor iedere organisatie een belangrijke voorwaarde voor succes is. Daar draag ik met mijn trainingen graag mijn steentje aan bij.

Ik ben bevoorrecht met alle leerprogramma’s waaraan ik heb mogen deelnemen toen ik bij multinationals werkte. De expertise die ik hier heb opgedaan zet ik nu met veel plezier in binnen het MKB, zodat leren en ontwikkelen voor iedereen toegankelijk wordt. Daarbij komen mijn ervaringen bij grote bedrijven goed van pas.

Mijn stijl als trainer

Energiek, speels en hier en daar een tikkeltje confronterend. Dat zijn de woorden waarmee deelnemers mijn stijl als trainer beschrijven. Kenmerkend voor mij is dat ik geen dikke boeken meesjouw en ook niet op de proppen kom met PowerPoints waar geen einde aan lijkt te komen. Nee, ik gebruik vooral praktische voorbeelden, rollenspellen en eigen ervaringen om écht effect te bereiken.

Mijn trainingen zijn altijd maatwerk. Ik pas mijn stijl en technieken moeiteloos aan op de verschillende leerstijlen van deelnemers. En dat doe ik natuurlijk altijd met het leerdoel voor ogen.

freelance trainer

Onderscheidend voor mijn trainingen is mijn persoonlijk insteek. Na 15 jaar ervaring in de sales en marketing en als manager in het bedrijfsleven zet ik mijn ervaringen in om anderen te helpen. Juist doordat ik er niet voor terugdeins voorbeelden te noemen, vinden deelnemers herkenning in mijn trainingen. Dat helpt om stappen te zetten. En daar plukt jouw organisatie de vruchten van.

Mijn werkwijze

Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom start ieder traject voor een training bij mij met een telefonisch kennismakingsgesprek. Zo kunnen we snel samen ontdekken of ik ben wie jij zoekt. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Samen bepalen we wat je gewenste uitkomst is en welke leerdoelen nodig zijn om dit resultaat te behalen.

Daarna kan ik je precies vertellen of en hoe ik jou kan helpen. Ik leg je een concreet voorstel voor dat bij jouw wensen en organisatie past. Wil je dat plan nog eens samen doorlopen? Geen probleem! Ik kom graag voor een kop koffie jouw kant op.

Prijsindicatie

Training van 1 hele dag € 1.980

 • Inclusief reistijd, reiskosten en voorbereiding
 • Inclusief E-Book met daarin alle theorie
 • Exclusief trainingsacteur (€ 350 per dagdeel)
 • Exclusief btw, locatie en catering
 • Maximaal 12 deelnemers

Dit tarief is van toepassing op al mijn portfoliotrainingen. Voor maatwerktrainingen maak ik een offerte op maat.

Masterclass van 3,5 uur € 1.120

 • Inclusief reistijd, reiskosten en voorbereiding
 • Inclusief trainingsacteur
 • Exclusief trainingsacteur (€ 350 per dagdeel)
 • Exclusief btw, locatie en catering

Dit tarief is van toepassing op alle masterclasses uit mijn portfolio. Voor masterclasses op maat bereken ik de prijs ook op maat.

Wil jij ook alle potentie binnen jouw organisatie benutten?

Wil jij ook alle potentie van je medewerkers benutten? En ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? 

Bel of mail me gerust om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden binnen jullie organisatie.

Hopelijk tot ziens! //Elja

freelance trainer
Feedback geven en ontvangen
Loading cart ...