Gratis training: video's maken met je smartphone

Stel je eens voor dat je een korte video hebt waarin je jezelf presenteert. Zodat je deze kunt plaatsen op LinkedIn, je website en mee kan sturen met offertes. Hiermee onderscheid je je niet alleen van anderen, maar je trekt ook gegarandeerd ook meer klanten aan. Wanneer mensen jou in actie zien, voelen ze direct een connectie. Het is veel persoonlijker dan wanneer ze alleen maar in je LinkedIn-etalage kijken van professioneel geshoote foto’s en zorgvuldig uitgedachte teksten.

Video afspelen

Maar wat als je nog nooit eerder een video hebt gemaakt?

Dan zijn er twee opties: je kunt honderden euro’s uitgeven en een cameraploeg inhuren, of je pakt gewoon je smartphone uit je broekzak en gaat zelf aan de slag. En als je voor de ‘doe-het-zelf’-optie kiest, bekijk dan mijn cursus.

In slechts 30 minuten leer ik je hoe je stap voor stap je video bewerkt. Van ondertiteling tot extra tekst in beeld en zelfs achtergrondmuziek. Allemaal gratis met een handige smartphone-app!

En als je denkt: “Ik ben echt niet goed met technologie, dit gaat me nooit lukken,” dan zal ik je laten zien dat ook jij het kunt. Daar ben ik namelijk echt van overtuigd.

Heb je wat hulp nodig bij het schrijven van je script?

Ontdek hoe je krachtig en beknopt communiceert, wat je precies moet vertellen en wat je beter achterwege kunt laten. Leer hoe je kwetsbaarheid kunt tonen en tegelijkertijd als een expert overkomt. Ontdek de kracht van storytelling, zodat jouw kijkers van begin tot eind geboeid blijven. En leer hoe je ervoor zorgt dat je boodschap ook daadwerkelijk bij je publiek landt. Ik bied daar een aparte cursus voor aan. 

Voor nu, heel veel succes met het maken van jouw eigen video!

Liefs, Elja