ONLINE MASTERCLASSES – nu extra voordelig*

online training

De coronacrisis is enorm. Net als de gevolgen ervan voor ons land, voor het bedrijfsleven én ook voor mij als freelance trainer. Maar ondernemen is mindset. En dus ga ik niet bij de pakken neerzitten, maar heb ik iets ontwikkeld waar je als bedrijf nú wat aan hebt.

De realiteit is duidelijk. Als bedrijf of als leidinggevende kun je twee dingen doen:

 1. blijven hangen in het idee dat je in een slechte sciencefictionfilm bent beland; of
 2. deze tijd goed gebruiken.

Mijn voorkeur gaat uit naar dat laatste. Want weet je wat het mooie is? Persoonlijke ontwikkeling staat bij veel mensen standaard onderaan hun to-do-list. Het meest gehoorde ‘excuus’? Geen tijd voor trainingen. Hé, maar nu dus wel!

Juist daarom is dit hét moment voor trainingen. En ja, dat kan ook zonder enig besmettingsgevaar. Lang leve de tools die we anno 2020 hebben! Ik geef namelijk live communicatie- en leiderschapstrainingen via het geweldige programma Zoom. Een soort Skype, maar met veel meer mogelijkheden. De trainingen zijn online, maar het is net alsof jouw medewerkers gewoon fysiek aanwezig zijn.

Een (online) training, waarom juist nu?

 • Je maakt efficiënt gebruik van de tijd die er nu is.
 • Investeren in medewerkers geeft waardering, motivatie en samenhorigheid.
 • Persoonlijke ontwikkeling heeft effect op je medewerkers zelf, hun team én het hele bedrijf.
 • Je zorgt voor betere productiviteit van je mensen (door afwisseling van werken en leren).
 • Je kunt extra voordelig testen of online leren voor jouw bedrijf werkt!

En het is ook nog eens supereenvoudig. Ik doe het werk, jij hebt niets nodig.

Wat houden de (online) trainingen in?

Verwacht bij mij zeker geen langdradig hoorcollege met gevaar tot in slaap vallen. Jezelf ontwikkelen doe je door te DOEN en te ervaren. Daarom hebben mijn trainingen altijd een persoonlijke en praktische insteek. Je kunt het volgende verwachten:

 • Een klein beetje theorie en vooral heel veel praktisch en interactief aan de slag gaan.
 • Voorbeelden, tips en oefeningen.
 • Rollenspellen met een professionele acteur (die ook live aanwezig is).
 • Een chatbox om met elkaar te kunnen praten.
 • En ook mogelijkheden om in kleine groepjes te overleggen (break-out rooms zijn aanwezig, yes ook online kan dat gewoon).
 • Liever een training op maat en afgestemd op jouw bedrijf en wensen, dat kan natuurlijk ook!
 • Een training met merkbaar resultaat. Voor je medewerkers én voor je bedrijf. Juist nu!

Wat heb je nodig om dit te realiseren?

Dat is nu juist het leuke. Niets. Je hebt alleen mij nodig. Oké, en een beetje geld 😉

De rest regel ik voor je. Het systeem Zoom heb ik, dus jouw medewerkers kunnen met 1 klik op de link die ze van mij ontvangen deelnemen. Meer dan internet en een laptop met camera hebben zij niet nodig.

ONLINE TRAINING

Mijn aanbod: masterclasses 2 uur via Zoom

Ik geef 3 verschillende masterclasses via Zoom. Live, speciaal voor jullie medewerkers en aangepast op jullie organisatie. Alle masterclasses zijn te boeken tot en met 10 april. Je kunt kiezen uit deze masterclasses:

 • Feedback geven en ontvangen: € 450 all-in (inclusief acteur, duur: 2.5uur, max. 12 personen).
 • DISC: € 250 all-in (geen acteur, duur: 2,5uur, max. 12 personen) //Je hebt de keuze tussen een kort zelfassessment (gratis!) en een uitgebreid DISC-assessment van € 75 per persoon.
 • Aansturen van een remote team: € 175 all-in (duur: 1.5 uur, onbeperkt aantal deelnemers)

*Prijzen zijn excl. btw. Deze speciale tarieven gelden zolang het advies om thuis te blijven van kracht is.

Liever een training op maat? Dat kan altijd! Bel me gerust om eens te sparren. Dan kijk ik of ik kan helpen. En anders link ik je graag aan iemand uit mijn netwerk.

Wat leer je in de masterclasses?

Oké, dat is iets meer dan ik hier in een paar bullet points kan beschrijven. Spiek dus vooral op mijn websitepagina’s als je meer wilt weten over de inhoud van de workshops.

Feedback geven en ontvangen:

 • Iedere medewerker leert feedback geven op een krachtige manier.
 • Je mensen kunnen constructieve feedback geven waar anderen écht wat aan hebben.
 • De drempel om feedback te geven komt een stuk lager te liggen.
 • Ze leren feedback ontvangen zonder in het idee “alles fout te doen” te schieten.
 • Betere feedback, meer samenwerking én een fijne werksfeer zijn het resultaat.
 • Onnodige feedbackdiscussies? Die zijn na deze workshop verleden tijd.

Beter samenwerken door DISC:

 • Jouw medewerkers leren beter samenwerken. Zelfs met collega’s met wie het niet klikt.
 • Je medewerkers krijgen inzicht in hun gedrag, kwaliteiten en aandachtspunten.
 • Je medewerkers leren het voorkeursgedrag van anderen herkennen én daarop inspelen.
 • Ze krijgen handvatten voor effectievere communicatie. Verbaal én non-verbaal.
 • Dit leidt tot een fijnere sfeer binnen je team. Zo komt iedereen beter tot zijn recht.

Aansturen van een remote team:

 • Je leert hoe je je medewerkers op afstand kunt motiveren.
 • Je ontdekt de perfecte balans tussen loslaten en controleren.
 • Je leert Zoom gebruiken als effectieve tool voor contact met je medewerkers.
 • Je doet een nieuwe vaardigheid als manager op. Ook handig ná corona.
 • En je krijgt antwoord op al je vragen!

Over mij

Wie de trainingen verzorgt? Ik dus. Elja Boxman. Freelance trainer met 15+ jaar ervaring. Mijn trainingen verzorg ik altijd met een flinke dosis plezier en enthousiasme. Ja, ook tijdens corona.

 • Na jarenlang te hebben gewerkt in het bedrijfsleven zet ik mijn eigen ervaringen in om anderen te inspireren.
 • Een remote team aansturen is mij niet vreemd. Binnen Diageo stuurde ik de afdeling ‘leren en ontwikkelen’ aan. Op afstand dus met trainingen voor 1500 medewerkers uit heel Europa.
 • Als freelance-trainer geef ik communicatie-, sales- en leiderschapstrainingen. Bij grote organisaties als bol.com, KLM en Heineken, maar ook in het MKB. Van huisartsenpraktijk tot snel groeiende start-up.
 • Als trainer geloof ik in een persoonlijk tintje. Ik weet als geen ander welke weg deelnemers afleggen. Mijn trainingen zitten dan ook vol voorbeelden, praktische tips en ervaringen. Dat helpt voor een stukje herkenning!

Nieuwsgierig geworden?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik ben hartstikke goed bereikbaar (het voordeel van geen offline trainingen hoeven geven!). Mail of bel me of stuur me een privébericht. Dan spar ik graag met je over de mogelijkheden binnen jouw organisatie.

Hopelijk tot ziens! //Elja

ONLINE TRAININGEN
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
Loading cart ...